Bravo ai stil

Bravo ai stil Ep. 16 din 2 Octombrie 2021 Gala

bravo ai stil 2 octombrie 2021 online

In deschidere de gala, fetele ne ofera spectacol in Bravo ai stil sezonul 2 episodul 16 din data de 2 octombrie 2021 Online

Eu am impresia ca Ruxi a fost indragostita de fostul Vivianei ca atata ura impotriva ei este dubioasa maxim. Si ma mir cum lumea nu vede cat de manipulatoare e Ruxi si cum prin intepaturi repetate o aduce pe Viviana in punctul de a exploda. Ea zice ca ea a incheiat discutia da poc/pleosc iar o ataca pe Viviana, eu cred ca Rux o uraste de foarte mult timp si de asta nu se poate abtine. Nu sunt o fana a Vivianei dar totusi in situatia de fata o inteleg si tin cu ea. Rux este o manipulatoare. Indiferent de trecutul lor, nu asa se rezolva problema, dacă Ruxi chiar nu avea nimic cu ea nu insinua niște chestii subtile la început, nu se comporta așa imatur. Viviana a avut o răbufnire pur și simplu, doar i-a spus Roxanei sa recunoască relația ei cu băiatul din gala, nu a spus ca vai doamne erau friends with benefits.

Carmen a înțeles fix ce a vrut ea. Chiar Ruxi a recunoscut ce tip de relație au avut, simplu și la obiect.De ce e răutăcioasă Viviana? Ca i-a spus sa recunoască relația?Față de matura de Roxana care o face perversa, ca i-a înțeles manevra, ca etc și etc. cu ce a atacat-o? De când o răbufnire este ceva rău? Când cineva nu mai poate, nu mai poate nene. Majoritatea fetelor din platou acum o vad prefăcută pe Viviana..sincer, nu știu care e cea imatura. Nu mai ai voie sa plângi și sa te aperi ca gata, sunt prefăcută si îți schimbi tu percepția fața de mine pentru ca n-ai înțeles discuția..Doamne ferește în ce lume trăim.Păcat de tot ce se întâmplă și păcat ca fetele astea nu își dau seama de răutatea lor.Rușine Ioanei, lui Carmen, dar mai ales Roxanei.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 16 din 2 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 16 cu difuzat online integral 2 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!