Bravo ai stil

Bravo ai stil Ep. 18 online 7 Octombrie 2021 HD

bravo ai stil 7 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 17 din data de 7 octombrie 2021 Online

Da Sensi publicul e influentat, ca nu are ochi sa vada, nu ai nici o treabă cu stilul sau televiziunea, asta se vede clar, nu trebuie sa ne influențeze nimeni. Nu ai deloc carismă. Probabil e ok ca si persoana in viata privata. Nici Ioana nu are nu stiu ce stil dar are carisma, e super simpatica transmite ceva. Sezonul trecut nu alegea publicul dintre cele nominalizate cine iasă din competiție. În ceea ce o privește pe Nicoleta, putea sa plece demn, fără sa fie aroganta și sa critice. Era totuși pe același loc cu Sensy și la fel ca aceasta, nu transmitea nimic. Ma fascineaza cum pot arata hainele nefiresc(ca un costum de scena si nu ca hainele ei) pe Viviana. Ar fi misto sa explice Maurice si de ce se intampla asta. Nu poti sa zici ca se intampla asta pentru ca fata e de la tara, pentru ca si Iuliana Doroftei era de la tara, si aratau firesc hainele pe ea, parea ca se nascuse in puf. Voi ce credeti? Fara hate, please. Mi-aduc aminte ce mi-a spus in copilarie o matusa foarte stilata: “nu-mi plac hainele prea noi”.

Stia ca nu trebuie sa arati ca scos din cutie, pentru echilibru, bunătate și seriozitate îl puteau invita pe pleșu, dar pentru entertainment, sigur găseau pe cineva mai bun. Clenciu e pulbere. Nu e om de tv, de show. El face, se pare, treabă bună în spatele aparatului. Repet, în spatele aparatului.Cât despre nivelul meu, ehe, să nu discutam, ca nu are rost. Clenciu e problema. Este exact ca atunci când într u studio oarecare de tv, se aduna diverși păreriști care nu au minim de informații despre subiectul care se discuta.Clenciu coboară mai mult decât diversele concurente ștacheta emisiunii.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 18 din 7 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 18 cu difuzat online integral 7 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!