Bravo ai stil

Bravo ai stil Ep. 24 din 16 Octombrie 2021 Online

bravo ai stil 16 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 24 din data de 16 octombrie 2021 Online

Ținută inspirata aproape în totalitate de la o ținută a Silviei prezentata în all stars, deci nu este o ținută făcută în graba de Rux străpunsa fiind de creativitate! P.s. ținută Silviei exceland însă în detaliile accesorizarii iar atitudinea lui Rux total nepotrivita pt o ținută atat de rafinata, putea ca în seara asta sa joace rolul unei grațioase rafinata, era mai inspirat! Făcând abstracție de la show-ul lui Ruxi, eu chiar cred că își face ținutele în mare parte singură. Am observat că se pricepe și la comentarea ținutelor celorlalte concurente și le oferă și sugestii foarte bune. Adică, se observă că are cultură stilistică, nu comentează doar cu “îmi place sau nu-mi place”. Sa facă dom’le o proba de creativitate și vedem cine se pricepe la moda! Cum a fost în sezonul cu Silvia. Era singura care se descurca și chiar era creativa.Ruxi mai comentează iar Maurice o aproba. Deci nu cred ca nu știe ea sa facă ținute. TOTUȘI cred ca o proba de genul ar lămuri o data pt totdeauna aceasta situație. Oricât ar vrea ea sa mascheze complexe si cred eu, anumite traume pe care le are, nu este posibil. Si aceasta atitudine a ei, așa-zis, “expansiva si plina de incredere”indica fix ce scriam anterior. Nu e cu răutate, dar cred ca ar trebui sa si accepte cu adevarat minusurile, nu doar “din gura”.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 24 din 16 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 24 cu difuzat online integral 16 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!