Bravo ai stil

Bravo ai stil Ep. 25 din 20 Octombrie 2021 Online

bravo ai stil 20 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 25 din data de 20 octombrie 2021 Online

Rux spune de cateva ori despre pantalonii ei “cred ca i-am luat invers”. Daca tinuta ar fi fost gandita de ea, ar fi stiut cu siguranta daca a luat pantalonii invers sau nu. A spus ca a modificat/facut pantalonii la croitor. Daca ar fi dat chiar ea indicatii croitoresei, ar fi stiut care e fața si care e spatele pantalonilor, in functie de fermoarele din partea de jos. Voi ce credeti? A prezentat numarul de striptease nu ca ‘sport’, ci ca…exact ceea ce este. Un dans erotic, nepotrivit contextului. Daca era prezentat ca sport, renunta la pantalonii gauriti in fund. Si nici atunci nu era ‘sport’! Jignesti duduile care chiar fac scheme la bara, si exerseaza ani de zile, nu 5 invartiri cum ai executat tu, dupa 5h de antrenament. Eleganta dansului (precum a zis tibi, sanki) ar fi fost evidentiata daca duduia nu se concentra asa tare sa isi arate fesele. N o sufar pe Anda, insa mi s a parut mai decenta decat bipolara asta. Pana la urma pe ce sport s-a axat? Dans sau snowboarding? Placa a fost ca nuca n perete. Nu stiu cum unii te pot considera exemplu, idol sau mai stiu eu ce. Nici macar creativa nu esti – aceeasi placa cu feminismul extremist, barbatii ie porci si fatalai, eu sunt bogata voi saraci, mi arat tatele ca sa intelegeti ca pot sa fac ce vreau, ‘imi ating muntele Lui Venus la tv pt ca sunt edgy, horni si dezinhibata si n aveti tupeul meu’. Mi e scarba mai tare de colegele care o privesc ca amenintare, parca le e frica sa comenteze ceva de ea.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 25 din 20 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 25 cu difuzat online integral 20 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!