Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 15 din 1 Octombrie 2021

bravo ai stil 1 octombrie 2021 online

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam Bravo ai stil sezonul 2 episodul 15 din data de 1 octombrie 2021 Online.

Viviana, diplomația și educația ta este muuuult peste a lor. Nu se merita, crede-ma. Se vede din avion ca Ruxi, încă din primele ediții, are ceva personal cu tine, nimeni nu s-a băgat la început și când nu ai mai rezistat și ai acționat la fel, toate au sărit pe tine. Sunt niște vipere toate, se dau pe lângă Ruxi pentru ca are mai multe steluțe și le e frica sa nu le elimine. Ruxi, este o falsa..acest reality alege concurentele cu personalități diferite, rolul lui Ruxi era gen Theo Rose, era acolo ca să binedispuna lumea, să facă glume și caterinca, ceea ce face pe internet. Toată lumea o cunoaște așa, dar ce să vezi, vine domnisoara și zice că ea nu e aceeași persoană ca pe online! What!?! Și-a cam tăiat craca de sub picioare. De aici denotă ca esti o FALSA!!! Viviana, fii tare, stiu ca este greu dar rezista. Te susțin! Rux asta suferă rău de tv. Continua o discuție la nesfârșit. M am uitat de mai multe ori la momentul in care i a zis Viviana de băiatul acela. Nu a fost nimic cu tenta sexuală. Rux a zis ca a fost ceva sexual. Nu înțeleg de ce atunci când rux se ia de ea fetele nu ii iau apărarea dar atunci când Viviana spune ceva de rux, toate reacționează. Rux e o sălbatică. Probabil a apărut invidia pe Viviana și actuala ei relație. Păcat de ea. O apreciam pe Instagram, acum sunt dezamăgită.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 15 din 1 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 15 cu difuzat online integral 1 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!