Bravo ai stil Episodul 19 din 8 Octombrie 2021

Mutari strategice menite sa rezolte problema voturilor apar la Bravo ai stil din 8 Octombrie 2021 sperantele devin uneori iluzii ale propriei greseli
bravo ai stil 8 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 19 din data de 8 octombrie 2021 Online

Eu nu stiu, nu tin cu nimeni, da nu mi-as vota prietena niciodata sa plece. Otniela a vrut sa iasa amandoua in fata ca sa o traga si pe Viviana ca poate, poate are mai multe sanse sa ramana. Sa fim seriosi, prietenie 0. Otnielei i-a fost pur si simplu frica sa o nominalizeze pe Ruxi ca e cea mai votata si se imbraca cel mai bine, simplu, nu vrea sa intre in discutii cu o concurenta mai puternica, se multumeste cu putinul (nu ca ar merita mai mult, din punctul meu de vedere e cea mai slaba). In această combinatie de culori (albastru electric cu verde ) a venit cu un outfeet asmanator si Anda Adam in urma cu vreo 18 -20 zile în urma doar ca avea ochelari de soare cu lentile si rame verzi iar pardesiul era (turcoaz deaçhis ) si geanta plic blue. Eu nu am nimic cu nimeni, dar totusi mi se pare ca Viviana si-a luat cateva grade in ultima vreme si nu stiu, dar e rautacioasa din orice. Adica si la treaba cu votatul, am inteles pe deplin situatia cu Otniela si fiind acolo in presiunea aia, se intelege alegerea facuta, ca sa fie la egalitate ele 2 adica pana la urma si Otniela a iesit in fata, nu e ca si cum a dus-o "la taiere" pe Viviana, dar parca dramatizeaza groaznic si face din orice o problema.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 19 din 8 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 19 cu difuzat online integral 8 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.