Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 20 din 9 Octombrie 2021 Gala

bravo ai stil 9 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 20 din data de 9 octombrie 2021 Online

Atâta vreme cât în această emisiune este vorba nu despre stil, ci despre cine se despoaie mai mult, pare mai oligofrenă și dă mai tare din târtiță, tonul fiind dat de un jurat, dați-mi voie să vomit pe acest format! Nu înainte de a preciza că el există și afară, dar acolo, s-avem pardon, nu vei vedea niciodată așa ceva, rușine, Ruxi tot se refera la “noi toate”, dar de fapt impotriva Vivianei este doar ea cu Carmen si sporadic sunt discutii in contradictoriu cu celelalte concurente, asa cum de altfel au toate. Ca nu am vazut nicio frăție pe acolo…Ruxi exagereaza in afirmatii si face din țânțar armasar, doar sa cada ea in picioare. Daca ea nu o place pe Viviana, lasă sa se inteleaga că nu o place nimeni, doar sa o inhibe si sa o intimideze. Scoala de puscarie veche. Iar Carmen, mai bine ar sta in punga ei, ca oricum e varza si la ținute si la caracter.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 20 din 9 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 20 cu difuzat online integral 9 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!