Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 21 din 13 Octombrie 2021

bravo ai stil 13 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 21 din data de 13 octombrie 2021 Online

Dragi jurati, sunteti ca oameni cu mult sub nivelul ei afectiv-uman!Ea e simpla,naturala,sincera,voi sunteti f pedanti,bombastici,artificiali!Nu pretinde nimic,nu se supara si jigneste cum o faceti voi,nu e ranchiunoasa,invidioasa pe colege,le aprecieaza pe toate,,,fata asta chiar are niste calitati pe care nu le gasesti la alte concurente,e aparte in felul ei,in cumintenia si naivitatea ei,,,are stil in sensul celebrei vorbe”omul este stilul”!Si apropos,intr-o competitie mai trebuie sa fii si realista,sa recunosti pe cel mai bun ca tine,nu sa vrei cu orice pret podiumul pretandu-te precum altele la tot soiul de tertipuri mizere!Frumoasa tinuta,superba cromatica,rochia ma duce cu gandul la picturile lui Gustave Klimt!Te-ai incadrat in tema mult mai bine decat alte concurente!

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 21 din 13 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 21 cu difuzat online integral 13 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.


SERVER 2 HD.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!