Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 23 online 15 Octombrie 2021

bravo ai stil 15 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 23 din data de 15 octombrie 2021 Online

Imi pare rau Ilinca, dar acest format o sa atraga mai multi telespectatori, este o alta energie in platou cand prezinta un barbat aceasta emisiune. Mult mai pozitiva, diferita, cu subiecte noi, imi vine sa ma uit la fiecare episod de 2 ori. Foarte buna alegere de inlocuire ați facut! Se poate vedea cu ochiul liber că și cele pe care le credeai că sunt mai istețele sunt de fapt cam afară cu intelighenția. Să nu îl recunoști pe de Niro, pe Freddy Mercury, l-au recunoscut imediat pe Fuego, cam ăsta e nivelul! La Fuego! Sorry, sorry compresory! Emisiunea si -a pierdut mult din esenta Nu mai are c nimic comun cu stilul Mahalaua intretinuta de Ilinca devenita , tata’ Baduleasca a luat -o raxna iar Tibi a uitat ca de fapt este fotograf Cea mai proasta editie Unde sant celebritatile ca eu nu le vad Urata emisiune in catenu vezi stilul.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 23 din 15 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 23 cu difuzat online integral 15 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!