Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 26 din 21 Octombrie 2021 HD

bravo ai stil 21 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 26 din data de 21 octombrie 2021 Online

Efectiv de cand a venit Victor ca si prezentator Ruxi e MULT mai acida cu Anda in primul rand daca ati observat si la tinute cand le comenteaza. I s-a cam pus pata pe Victor, dar nu se uita el la o asa “femeie”. Vad doar comentarii negative, pe buna dreptate, nu arata bine ținuta și nici cu limbajul și atitudinea nu excelează. Așadar, cine o susține intr-un număr atat de mare? S-a dovedit ca stilistul a lasat-o și urmează sa se vadă si mai mult în ținutele urmatoare. Sunt curioasa dacă susținătorii vor lucra în consecinta și va mai scădea și procentajul. De când cu “celebrity” nu mai poate fi vorba de “bravo ai styl”Nu știu care o fi meritul acestor așa zise “celebrități” , dar știu că odată cu venirea acestora s-a degradat acest concept , iar sezoanele sunt din ce in ce mai proasteEmisiunea ar trebui să se numească “concurs de vulgaritate, , de reclamă a intervențiilor estetice și a unor diseineri mai puțin cunoscuți “O Silvia , Adela, Denisa și multe alte fete (anonime de altfel)din primele sezoane nu cred că o să mai vedem !( oricum nu mă mai interesează această emisiune).

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 26 din 21 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 26 cu difuzat online integral 21 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!