Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 27 online 22 Octombrie 2021

bravo ai stil 22 octombrie 2021 online

Arogantele dispar odata ce increderea revine la Bravo ai stil sezonul 2 episodul 27 din data de 22 octombrie 2021 Online

Tot vad in comentarii ca vai cine este Anda si ca restul sunt nimic si etc, dar nu vad ce legatura are asta,nu poti sa fii obiectiv si sa iti spui parerea despre o situatie? Eu sunt de parere ca nimeni nu e obligat sa iti asculte tie melodia sau orice melodie, iar daca mai este si tare, da, creeaza un inconvenient pentru restul,care nu se pot intelege cu cea care le face machiajul sau parul si ar trebui sa ai tu bun simt si sa o dai mai incet, mai ales daca celelalte colege cer asta. Probabil ca Ioana, avand o voce mai tare,un timbru mai puternic, a parut ca tipa si imediat s-a ofensat Anda, ea a venit aici ca sa se promoveze ca artista si face asta in mod flagrant! Ioana era nervoasa pentru ca Anda întârzie mereu si nimeni nu-i atrage atenția, iar când Anda a mai dat drumul si la muzica tare, a explodat. Si pe mine ma enervează muzica tare, cu atât mai mult daca e de la cineva care îmi e antipatic.Așadar ii dau dreptate 100% Ioanei.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 27 din 22 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 27 cu difuzat online integral 21 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!