Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 28 online 23 Octombrie 2021

bravo ai stil 23 octombrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 28 din data de 23 octombrie 2021 Integral.

Victor pare a fi pe placul tuturor. Se vede clar ca fetele se simt mult mai în elementul lor cu el, decât cu Ilinca. Haideți sa facem o petiție pentru a-l aduce înapoi. Ruxi e un superbuboiul din emisiune! Își dă aere gratuit! A ajuns țoapa la tv si nu-i mai intră limba-n gură! Și și-a găsit aliată in persoana Ioanei! Ce să zic? Nu se poate face show decât așa pe mahalageala? Ceva discuții decente,haioase,cu spirit si haz nu merg, ca doar suntem la bas? Ruxi cand ai strambat din nas ca a aparut Viviana, nu erau probleme din afara concursului? Noi chiar am luat o drept o gluma legata de dorinta ta de a avea prezervative. Ioana nu striga ca a ajutat-o pe Anda tot in afara cocursului? Cele trei sensibile puse pe mahalageala: Ruxi, Ioana si Otniela, o gasca pe care evit sa o ascult, ma deranjeaza!

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 28 din 23 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 28 cu difuzat online integral 23 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!