Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 29 online 27 Octombrie 2021

bravo ai stil 27 octombrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 29 din data de 27 octombrie 2021 Integral.

Daca iti expui parerile tipand,urland, asta nu inseamna ca e si adevar..tot parere personala ramane. Fetele astea joaca fiecare cate un rol, fac show, isi iau banii si pleaca acasa linistite. Dar influenta pe care o au la public, cel tanar in mod special, e adevarata problema. Asta ar insemna ca toti introvertitii sunt falsi? Din pacate unii sustinatori doar repeta frazele preferatelor lor si le iau drept adevar, dar nu sunt inca in stare sa isi formeze opinii proprii. Cand o persoana se contrazice in declaratii, pe care varianta s o iei drept adevar? Exemplu Ioana,ii zice la machiaj Andei cat de mult a ajutat-o ea, ca apoi in emisiune sa zica, fara ca Anda sa spuna inca ceva, ca e urat sa ii reprosezi cuiva cand te ajuta. Sunt multe exemple de genul si la Ruxi si la Ioana. Nici cu Anda nu mi-e rusine, daca te simti jignit si vrei sa raspunzi la fel, n-o da dupaia la intors. Nu e vreo parte mai sincera si cealalta mai falsa, as vrea doar ca cei care insista cu “falsa” si “reala” sa inteleaga ca poti minti si fiind vocal, hotarat, direct si extrovertit si poti spune un adevar intr-un mod calm si diplomat.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 29 din 27 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 29 cu difuzat online integral 27 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!