Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 30 din 28 Octombrie 2021 Online

bravo ai stil 28 octombrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 30 din data de 28 octombrie 2021 Integral.

Felul in care Ruxi interpreteaza ce i se spune (ceea ce apropo este propria interpretare si nu are nicio legatura cu ce i se spune de fapt), este exact de fapt cum se descrie ea pe sine si de fapt ceea ce ii este frica sa auda de la altii: o taranca vulgara si needucata. Insa ea stie ca nu degeaba ii este frica de aceste apelative. In fine, mi se pare ca sufera mult Ruxi, nu as vrea sa sufere mai mult, insa suferinta si frustrarea ii apartin. Filimon e super naiva, asa cum a fost si Carmen, care era ok la inceput, apoi de cand a intrat in cârdăsie cu Ruxi, a iesit de pe șine, ba mai mult Ruxi a si votat.o la eliminare, in semn de “prietenie”. Ruxi are o influenta negativa, e super parsiva. Alege o persoana slaba (prin care sa aibă ea mai mult glas si autoritate asupra celorlalte), ca hate.ul sa nu fie doar asupra ei. Nu ca Filimon ar fi fost vreo zâna, dar parca de cand e cu Ruxi, a luat.o razna de tot

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 30 din 28 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 30 cu difuzat online integral 28 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!