Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 31 online 29 Octombrie 2021 HD

bravo ai stil 29 octombrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 31 din data de 29 octombrie 2021 Integral.

Părerea mea e că Anda Adam nu trebuia să vină în acest concurs. Ea e totusi o celebritate, fără ghilimele. Nu de ieri, de azi, ci de peste 20 de ani, de când nu exista social media și era Atomic TV. E din generația aia de artiste din care e și Andra, Delia, Andreea Bălan. Inteleg că vin fetele astea care vor și ele să se afirme, aspira să devină influencerițe și să le crească urmăritorii. Prezența Andei in acest concurs îi oferă o etichetă de “vedetă în decadență”. E doar o părere personală! Raluca (chiar daca pare tupeista) si Madalina sunt concurente care in perceptia mea se potrivesc acestui concurs de “stil”. Anda vine si ea din urma, avand uneori iesiri “infranate” cand este provocata. Viviana gesticuleaza prea mult si se crede grozava, daca s-ar analiza ar putea “creste”. Celelalte nefiind ce trebuie in acest concurs din perspectiva mea. Nu sunt nerabdatoare sa le vad si sa le aud, bat campii!

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 31 din 29 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 31 cu difuzat online integral 29 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!