Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 32 online 30 Octombrie 2021

bravo ai stil 30 octombrie 2021 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Bravo ai stil sezonul 2 episodul 32 din data de 30 octombrie 2021 Integral.

Eu urmăresc aceasta emisiune strict pt outifturile pe care le propun aceste concurente.Dar în același timp trebuie sa recunosc ca ma dezgusta cât sex ieftin se vinde pe ecran în acest reality. De la Baduleasca care votează dacă areti cât mai multă goliciune, pana și la Ilinca care dacă nu ma înșel în aceasta seara ne-a arătat mai mult decât vroiam sa vedem sau mai bine zis nu vroiam sa vedem deloc în partea de jos. Eu cred ca este o limita foarte clara între a fi senzuala sau a arata, ma abțin sa spun exact pt ca nu vreau sa le jignesc. E păcat de ea emisiune ca ideea emisiunii este una frumoasa. Ruxi a avut una dintre cele mai neinspirate ținute ale ei. Nu îl recunosc pe Maurice, nu știu ce a pățit, nu înțeleg dorința lui de a vorbi și a se manifesta pueril, penibil. Fata de primele sezoane Bravo, ai stil, în care chiar avea păreri pertinente și aveau și concurentele și privitorii de învățat de la el, acum coboară la nivelul unor concurente vulgare si ii tine isonul colegei Badulescu pentru care show înseamnă discuții contradictorii între concurente, ținute care sa dezveleasca cât mai mult și bărbați dezbrăcați pe lângă care nu știe cum sa se gudure mai mult. În acest sezon, Ruxi este apogeul vulgarități, răutății și mahalagismului.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 32 din 30 octombrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 32 cu difuzat online integral 30 octombrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!