Destine Ratacite Ep. 752 din 2 Octombrie 2021

Urmariti sambata seara, dupa difuzarea la tv, serialul Destine ratacite ep 752 tradus, 2 Octombrie 2021 aici pe site pentru a urmari online HD.
destine ratacite 2 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 752 va fi difuzat in data 2 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 752 din 2 octombrie 2021 HD

Chandramani aratã familia lui Simar printr un televizor. Ei sunt în saci. Un om apare la ei acolo cu un cuțit. Prem e acolo. Cel cu cuțitul e Siddanth. Simar e şocatã. Prem zice sunt fratele tãu. Siddanth scoate pistolul. El zice cã face ce zice Mata gi. Siddanth pune pistolul la Prem la cap. Simar zice ce ai fãcut? Cã sunt frați. Siddanth încarcã pistolul şi pune la capul lui Prem. El trage dar cineva l a salvat pe Prem. Chandramani zice ei fac ce spun eu. Cã danseazã dupã degetul meu. Amar l-a apãrat pe Prem. El a ținut mâna lui Siddanth. Amar zice ai înnebunit. Cã e fratele tãu. Amar zice el nu e învãțat cu ce facem noi. Cã Mata gi decide ce facem cu el. Siddanth pune iar arma spre el. Amar ii pune la gurã sã nu l audã şi l duce. Simar merge spre acel televizor dar apoi dispare imaginea. Chandramani zice suferi nu Simar? Mai apoi în povestea lui Chandramani apare Mata gi care pare sã fie un fel de şef. Rajendra ii aduce dulciuri. Pe urmã Siddanth cu Amar aduc pe Prem. Chandramani zice în fiecare zi va fi altã poveste. Mata gi pare sã aibã ceva cu Prem. Cã nu ascultã de ea, ca Rajendra i se supune. Prem zice cã nu se însoarã.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 752 cu traducere inclusa de la data de 2 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.