Destine ratacite

Destine Ratacite Ep 759 din 9 Octombrie 2021

destine ratacite 9 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 759 va fi difuzat in data 9 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 759 din 9 octombrie 2021 HD

Mata gi e de acord ea zice Prernei sã ducã bagajele. Pe urmã Chandramani întreabã adresa de la Mata gi fiindcã a comandat bijuterii. Simar scrie adresa şi ea. Prerna zice Chandramani ştie cã Simar poate vedea. Atunci de ce a dat adresa? Cã e ceva dubios. Simar se bucurã cu Sujata. Simar se roagã zeiței apoi. Chandramani aratã o filmare cu Simar lui Mata gi. Prerna vede de pe geam. Mata gi zice cã va da ea lecție fetei ãleia din filmare adicã Simar. Mata gi zice lui Siddanth s o împuşte pe Simar. Prerna aude. Ea vrea sã meargã în fața ei dar Mata gi n o lasã afarã dupã cumpãrãturi. Simar ajunge acolo lângã ei. Prerna zice cum sã fac? Ea zice o sun. Prerna cautã telefonul lui Siddanth el vine şi o vede. Siddanth zice data trecutã ai scãpat. Simar ajunge la uşa lor. Ea sunã la uşã. Chandramani pune pe Siddanth sã deschidã uşa.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 759 cu traducere inclusa de la data de 9 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!