Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 760 din 10 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 10 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 760 va fi difuzat in data 10 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 760 din 10 octombrie 2021 HD

Simar se gândește că dacă vor pleca, nu va mai avea o ocazie ca asta, trebuie să îi oprească cumva. Simar o strigă pe Jhanvi. Ea și Sujata ies din cameră. Simar le spune că Jhanvi le va explica.Jhanvi zice că da, zice adevărul, e o rudă de-a Sujatei. Sujata spune că a aflat adevărul cum au încercat să o omoare. Uma zice că poate e o neînțelegere, ei n-au făcut asta. Sujata spune că e destul, nu e nevoie să mai mintă. Simar o întreabă pe Chandra încet ce a pățit, că parcă era jocul ei. Ia zis că poate face tot ce îi stă în putință să își aducă familia înapoi și asta a făcut. Îi spune să țină minte, să nu-și uite promisiunea.Chandra îi spune că nu o va lăsa să câștige orice s-ar întâmpla. Uma întreabă de actele de moștenire. Sujata spune că le va primi, cu condiția să meargă în altar. Ei merg în altar. Simar le pune vermilion în frunte și toți își revin. Se întreabă ce se întâmplă, ea le povestește totul. Ei își cer iertare. Sujata spune că nu e vina lor. Jhanvi spune să se gândească acum ce vor face mai departe. Chandra apare și le spune că asta vor afla mâine dimineață. De data asta nu va fi dificil să îi salveze, ci imposibil.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 760 cu traducere inclusa de la data de 10 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!