Destine Ratacite Ep. 761 din 11 Octombrie 2021 Online

Vizionati luni seara, la data de 11 Octombrie 2021, telenovela Destine ratacite episodul 761 difuzata pe 11 Octombrie 2021 online integral HD.
destine ratacite 11 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 761 va fi difuzat in data 11 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 761 din 11 octombrie 2021 HD

Chandramani apare şi o aduce pe Prerna la familie şi o plesneşte în fața lor. Ea spune cã ea a informat pe cei de la Taxe şi Impozite. Prerna zice cã nh e de vinã, Siddanth îi suceşte mâna. Mata gi zice sã i se percheziționeze camera Prernei. În camera Prernei Siddanth aflã geanta ei. Acolo aflã un act de identitate. Siddanth spune cã a venit sã spioneze de la partidul din opoziție. Simar zice oare cum s o ajut? Cã nu pot merge acolo deşi ştiu adresa. Chandramani zice m a trãdat cã eu am adus o în casã sã o ajut cã era sãrmanã. Mata gi i a pistolul la Prerna. Prem se bagã şi zice cum sã omori pe cineva? Mata gi zice lui Siddanth sã l ducã afarã. Chandramani zice nu o omorî cã îți poate cauza fiindcã se apropie alegerile. Cã îşi va primi pedeapsa. Chandramani zice cã Mata gi va primi banii înapoi. Siddanth zice cã o va pedepsi el cãbi va face ceva cu mâinile. Amar zice de o întâlnire a lui Mata gi de la partid cu alte partide. Ea spune lui Amar s o închidã pe Prerna. Simar zice cã trebuie s o salveze pe Prerna. Familia zice cã n o lasã singurã. Cã merg cu ea. Simar spune merg eu singurã.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 761 cu traducere inclusa de la data de 11 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.