Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 764 din 14 Octombrie 2021

destine ratacite 14 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 764 va fi difuzat in data 14 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 764 din 14 octombrie 2021 HD

Simar deschide ochii Chandramani e miratã. Chandramani râde apoi. Ea spune ce credeți cã veți fi fericiți? Cã cineva nu e aici. Ea zice de Sanjana. Cã dacã o vor înapoi trebuie sã facã ce zice ea. Ca sã facã nuntã cu Prem. Simar zice toatã familia e cu mine. Cã am încredere în zeițã. Pe urmã Prem zice cã a depus actele ptr nunta cu Chandramani. Cã nu mai vrea s o vadã pe Simar. Chandramani zice cã poate sta altundeva. Mai apoi Simar e acasã la Devika. Ea se roagã ptr o cale la zeițã. Geamul se deschide. Simar vede pe Chandramani cum se ridicã la Lunã Plinã. Simar zice Chandramani îşi i a Puterea de la Lunã ca noi din alimente. Simar mulțumeşte zeiței. Pe urmã Simar le cheamã pe Mata gi şi pe Prerna. Ea le zice cã a gãsit modalitatea de a o învinge pe Chandramani. Ea le spune cum a vãzut o pe ea cã era la lunã se încãrca. A doua zi Mata gi dã halva lui Chandramani. Ea aruncã lingura. Prem zice ce faci? Mata gi îți dã halva. Chandramani zice cã ține post. Mata gi zice avea dreptate Simar. Mata gi zice apoi e ofrandã n are nimic cu postul.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 764 cu traducere inclusa de la data de 14 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!