Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 767 online 17 Octombrie 2021

destine ratacite 17 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 767 va fi difuzat in data 17 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 767 din 17 octombrie 2021 HD

Prerna zice în gând oare de ce vrea sã plec. Simar zice ptr ea. Cã a rezervat bilete pe mâine. Prerna zice oare de ce comportã aşa ciudat Simar? Simar e pe hol dar fața ei nu e aceeaşi. Prem o vede dar ea se asvunde. Chandramani zice ptr fața ta eşti neliniştitã Simar?? Simar nu are fațã. Nu e Simar ci Femeia cu voal. Chandramani zice te temi de familie şi fiindcã e Prem în camerã. Chandramani dã pozã cu Simar. Femeia face chipul lui Simar. Chandramani zice cã au pãcãlit o pe Simar. Ea zice cã intenționat s a bãgat s o înjunghie. Femeia cu voal zice cã a Luat hainele de la Simar de la grota peşterii. Chandramani zice cã puterile ei sunt la cineva din familie. Chandramani zice cum a fãcut slujbã ptr Zeul Lunii. Cã de ce nu şi a primit puterile. Cã fiindcã a încãlcat promisiunea ei fãcutã familiei. Zeul i a dat un clopot lui Chandramani ptr a afla cine are puterile ei. Cã a trimis o pe Prerna de acolo fiindcã nu e din familie. Cã atuunci când cine are puterile va trece pe sub clopot el va suna, cã şi va recupera puterile.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 767 cu traducere inclusa de la data de 17 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!