Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 768 din 18 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 18 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 768 va fi difuzat in data 18 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 768 din 18 octombrie 2021 HD

Falsa Simar zice eu am pus cd ul cu Roli. Chandramani zice acum se va gândi la ea. Simar zice începuse sã uite Siddanth dar ele iar i au amintit. Chandramani vine la Siddanth apoi şi spune am vãzut cã eşti supãrat. El zice cã e bine. Chandramani pune mâna pe Siddanth. Ea zice timpul rezolvã totul. Simar zice trebuie s o îndepãrtez de Siddanth. Siddanth i a mâna ei de pe el. Simar merge la Prerna şi vrea sã i arate un semn. Ea dã jos un plic unde scrie urgent!! Cu numele lui Siddanth pe el. Prerna duce plicul la Siddanth. Ea vede pe Chandramani acolo. Siddanth zice lui Chandramani cã n are nevoie de consolarea ei. Prerna dã plicul lui Siddanth. Prerna îl duce la geam pe Siddanth. Acolo e Luna cu stelele. Ea zice vezi cele douã stele? Ele sunt pãrinții mei. Cã au murit când eram micã. Cã eram nervoasã dupã asta. Cã Simar m a ajutat atunci. Cã i a readus zâmbetul pe buze. Cã o asculta. Mata gi vede cã Siddanth o ascultã pe Prerna. Prerna zice cã uneori ai nevoie de cineva pe umãrul cãruia sã plângi. Ea zice nu sta în singurãtate. El zice îmi voi aminti de jumãtatea mea.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 768 cu traducere inclusa de la data de 18 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!