Destine Ratacite Ep. 769 online 19 Octombrie 2021

Continuam sa urmarim telenovela noastra din 19 Octombrie 2021 serialul Destine ratacite episod 769 online HD si gratuit fara nicio intrerupere.
destine ratacite 19 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 769 va fi difuzat in data 19 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 769 din 19 octombrie 2021 HD

Chandramani zice va trece vraja iar fața ei va dispãrea. Ea scoate familia afarã şi zice cã a vãzut o pe femeia cu voal. Apoi Chandramani zice cã va zice familiei cã femeia cu voal a rãpit o pe Simar. Chandramani bagã în dulap pe falsa Simar. Simar zice trebuie sã o aduc pe Prerna aici. Chandramani zice familiei cã femeia cu voal a rãpit obpe Simar. Ei o cautã . Simar merge la Prerna s o trezeascã. Ea se bagã în apã şi o stropeşte. Prerna se trezeşte. Sujata cu familia o cautã pe Simar. Prerna zice ce e cu gãlãgia asta. Uma zice femeia cu voal a rãpit o pe Simar.Simar zice trebuie s o duc în camera mea pe Prerna. Simar zice ajutã mã zeițã. Prerna amețeşte ea aude un zgomot. Ea merge în camera lui Simar. Prerna aude ceva de la dulap. Prerna deschide dulapul ši vede mãna lui Simar. Ea e şocatã cã nu are chip Simar.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 769 cu traducere inclusa de la data de 19 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.