Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 770 din 20 Octombrie 2021

destine ratacite 20 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 770 va fi difuzat in data 20 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 770 din 20 octombrie 2021 HD

Mata gi zice cã trebuie sã l întrebe pe Siddanth ce crede de Prerna. Siddanth vine jos. Familia vede cã nu e bine. Falsa Simar zice ce a fãcut Prerna în camera ta azi noapte. Cã am vãzut o când mergea din camera ta. Sujata cu Mata gi întreabã ce s a întâmplat. Siddanth zice cã Prerna a vrut sã se sinucidã. Toți sunt şocați. Falsa Simar zice cã Prerna încã suferã de boala din copilãrie. De schizofrenie. Amar zice cã la boala asta o persoanã se poate schimba cã se poate purta diferit. Falsa Simar zice sã nu vorbeascã de boala ei în fața ei. Chandramani zice voi strica imaginea Prernei în fața familiei. Doctorul o vede pe Prerna. Ea aruncã stetoscopul lui şi zice sã plece. Prerna se i a de Siddanth apoi. Falsa Simar zice îți vrem binele. Pre zice ai înnebunit? Apoi Prerna se închide în baie. Falsa Simar zice a mai fãcut Prerna aşa. E efectul picãturilor lui Chandramani. Siddanth bate în uşã la baie. Chandramani zice nu te îngrijora cã va fi bine. Siddanth zice stau eu aici cu Prerna tu du te în camerã. Siddanth vorbeşte frumos cu Chandramani ea se bucurã. Simar musca zice vei plãti Chandramani ptr ce faci lui Prerna. Apoi Chandramani îşi face unghiile în oglindã. Ea zice cã oricine se îndrãgosteşte de ea. Simar se pune pe fața lui Chandramani. Ea îşi dä palme. Şi se face toatã roşie.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 770 cu traducere inclusa de la data de 20 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!