Destine Ratacite Ep. 771 online 21 Octombrie 2021

Urmariti la joi joi seara, la data de 21 Octombrie 2021 serialului indian Destine ratacite episod 771 online HD si gratuit fara nicio intrerupere.
destine ratacite 21 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 771 va fi difuzat in data 21 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 771 din 21 octombrie 2021 HD

Prerna vede musca ce se pune pe mâna ei. Ea zice trebuie sã zic la Siddanth. Ea merge la Siddanth dar de şocul ce l a avut abia poate vorbi. Ea zice de muscã. Apoi zice cã şi pierde mințile. Cã vede lucruri. Siddanth zice linişteşte te. El spune mâine te duc la medic. Simar zice spune i. Nu eşti nebunã. Cã e ultima mea speranțã. Chandramani cu falsa Simar sunt ascunse pe hol dupã uşa lui Siddanth. Falsa Simar zice ce a vãzut Prerna? De zice cã Simar nu e Simar? Chandramani zice de unde i a venit ideea asta. Falsa Simar zice am vãzut o venind din camera copiilor. Simar vede. Ea zice Chandramani e vicleanä. Cele douã merg spre camera fetelor. Simar zice ce sã fac sã nu afle hârtia. Însã Prerna a vãrsat apa de la culori pe hârtie. Scrisul nu se mai vede. Falsa Simar zice oare Simar nu e în viața? Chandramani zice venea dacã era. Ea zice cã mâine va face ceva lui Prerna.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 771 cu traducere inclusa de la data de 21 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.