Destine Ratacite Ep. 772 din 22 Octombrie 2021 HD

Continuam serialul nostru cu diverse intamplari, la data de 22 Octombrie 2021 telenivela Destine ratacite episod 772 online intregrala HD cu traducere
destine ratacite 22 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 772 va fi difuzat in data 22 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 772 din 22 octombrie 2021 HD

Chandramani trage perdeaua de la geam. Simar era la geam. Apoi iese afarã. Simar vine la Prerna şi ii vorbeşte. Ea zice Prerna eu sunt. Prerna zice am halucinații. Simar zice eu sunt. Ea spune de un semn ce l are Prerna. Simar zice cum a fost fãcutã muscã. Cã ea a scris pe geam la taxi. Prerna zice apoi iartã mã Simar. Simar zice lui Prerna cã Chandramani vrea puterile ei înapoi de la Siddanth. Cã i a pus ceva în bãuturã. Prerna zice cã va zice familiei. Ea cheamã familia dar nu spune adevãrul. Asta fiindcã Chandramani cu femeia cu voal sunt acolo. Pe urmã Prerna merge în camerã. Mata gi se roagã zeiței ptr ea. Prerna zice lui Simar cã n o vor crede. Apoi ea zice cã trebuie sã se concentreze pe femeia cu voal. Cã puterea ei e chipul lui Simar. Prerna promite cã o va ajuta. Mai apoi Prerna spune lui Anjali şi Sanjanei povestea zeului Krishna. Simar ii zice lui Prerna iar ea zice fetiței. Fetițele adorm. Prerna zice ştiu ce simți acum Simar.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 772 cu traducere inclusa de la data de 22 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.