Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 773 din 23 Octombrie 2021 Online

destine ratacite 23 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 773 va fi difuzat in data 23 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 773 din 23 octombrie 2021 HD

Chandramani cu falsa Simar duc o floare la Prerna. Simar zice e planul lor. Prerna zice cã face baie apoi va pune floarea la frunte. Chandramani zice cã dacã duce floarea la frunte va zice toate secretele ei. Falsa Simar zice ce va pãți Simar. Chandramani zice cã Prerna va vomita când pune floarea dacã a mințit. Prerna se uscã pe pãr. Mai apoi noaptea cineva merge la fete. Ele se sperie. Toatã familia merge la ele. Fetele spun cã cineva a vrut sã le sufoce. Mata gi zice cine? Fetele aratã spre Prerna. Toți sunt şocați. Prerna zice de ce aş face asta? Jhanvi zice ea e instabilã psihic. Kushi zice nu e bine ca ea sã stea cu copii şi cu noi. Chandramani zice spune tu Simar ce sã facem cu ea. Simar zice cã ar trebui sã plece din casã. Mata gi zice unde sã se ducã. Simar zice la azil de nebuni. Toți sunt şocați. Mata gi zice cum putem face asta cu ea? Falsa Simar zice uitã te la fete. Prem zice Simar are dreptate. Simar zice lui Prerna sã zicã de femeia cu voal. Prerna spune cã femeia cu voal e de vinã. Cã ea poate lua fața oricui. Prerna se nelinişteşte, Siddanth zice calmeazã-te.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 773 cu traducere inclusa de la data de 23 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!