Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 774 din 24 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 24 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 774 va fi difuzat in data 24 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 774 din 24 octombrie 2021 HD

Prerna le recită o poveste lui Sanju și Anjali .Ea repeta ce ii spune Simar .Povestea zeului Krishna .Prerna spune că, asta înseamnă, când un copil se gândește la mama lui , mama lui poate lua orice formă sa îl protejeze .Sanju ii spune ca povestește exact ca mama lor .Prerna continua sa le spună povestea și ele adorm .Prerna ii spune lui Simar că nu își poate imagina prin ce trece acum și totuși, pentru a vedea fericire pe chipul fetelor ei , a făcut asta . (Le a spus povestea prin Prerna). O întreabă cu lacrimi în ochi :”Din ce ești făcută Simar?”. Prerna zice ca femeia cu voal . Cea mai mare putere a ei e chipul lui Simar și poate fi și slăbiciunea. Ele nu trebuie sa se focuseze pe Chandra maani ci sa se focuseze pe femeia cu voal .Trebuie sa facă ceva , sa arate chipul ei în fața tuturor apoi secretul luo Chandra va ieși la iveala .Simar spune că ideea e foarte bună.Se așează pe mana Prernei.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 774 cu traducere inclusa de la data de 24 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!