Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 775 online 25 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 25 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 775 va fi difuzat in data 25 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 775 din 25 octombrie 2021 HD

Prerna povesteşte de cum Chandramani vrea sã ia puterile înapoi de la Siddanth. Lui Mata gi i se face rãu. Prerna crede mã Mata gi. Spun adevãrul. Mata gi zice cum ai ieşit din spital? Ea spune Simar m a ajutat. Simar a deschis uşa apãsând parola. Simar se pune pe piciorul lui Mata gi. Ea zice lui Prerna s o binecuvintezee. Mata gi ii dã binecuvântarea. Apoi o i a în mânã pe Simar şi şi aminteşte cum musca a fost mereu cu ei. Cã mereu ne ai ocrotit. Simar zice cã e în viațã doar datoritã binecuvântãrilor ei. Prerna zice trebuie s o oprim pe Chandramani. Mata gi zice vom câştiga bãtãlia. Cã Simar e cu noi. Simar spune cã trebuie sã facã ceva ca Chandramani sã nu mai atace pe Siddanth. Simar zice cã ştie cum. Pe urmã Prerna cu Mata gi merg spre casã. Simar zice precis Chandramani a fãcut al doilea atac. Acasã falsa Simar cu Chandramani pândesc pe Siddanth. Siddanth e pe terasã, Chandramani merge la el. Falsa Simar e cu sãgeata, Siddanth zice lui Chandramani de ce l a chemat acolo. Ea spune cã e singurã acolo, ca trebuie sã meargã iar pe teritoriul ei.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 775 cu traducere inclusa de la data de 25 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!