Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 776 din 26 Octombrie 2021 Online

destine ratacite 26 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 776 va fi difuzat in data 26 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 776 din 26 octombrie 2021 HD

Chandramani zice cã musca va fi mereu cu Mata gi şi cu Prerna. Chandramani zice cã va ataca de va fi gata. Chandramani scoate o vrajã, o mantrã. Ca sã conteoleze musca cu ea. Mai apoi falsa Simar e gata de plecare. Mata gi zice e bine cã pleci. Simar zice bine cã pleacã. Cã mã voi ocupa de Chandramani. Seara Prerna a fãcut mâncare ptr familie. Jhanvi zice cã Prerna e ca o norã. Siddanth cu Mata gi merg jos. Prerna zice lui Simar sã stea acolo cã Chandramani o cautã precis. Chandramani vine spre ea cu mantra. Chandramani o controleazã pe Simar dar nu poate s o ardã la aragaz. Prerna vine la Simar la bucãtãrie. Simar zice m am speriat cã n am putut controla corpul meu.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 776 cu traducere inclusa de la data de 26 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!