Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 777 online 27 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 27 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 777 va fi difuzat in data 27 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 777 din 27 octombrie 2021 HD

Chandramani nu poate deschide dar apoi nimereşte cheia. Mata gi cu Prerna ajung la camerã dar uşa e închisã. Ele intrã pe geam. Mata gi deschide seiful ea zice Simar e bine. Dar apoi Chandramani zice uitã te bine. Cutia e goalã. Simar e la Chandramani în mânã. Prerna zice dã o pe Simar. Chandramani zice vrei sã strâng pumnul? Sã moarã Simar? Simar zice cã sã nu asculte de ea de Chandramani. Chandramani zice acum veți asculta de mine. Prerna zice familiei cã mai are nevoie de timp ptr nuntã. Mai apoi Mata gi cu Prerna cautã în camera lui Chandramani cutia unde era Simar. Chandramani zice n o veți afla. Cã dacã asculți de Prerna o veți poerde pe Simar. Mai apoi Chandramani merge în cãmarã unde e pusã Simar. Simar e într- un borcan. Chandramani sunã pe cineva şi zice cã are musca. Şi a amãnat nunta Prernei cu Siddanth. Simar zice Chandramani vrea sã dea viața mea femeii cu voal. Chandramani zice femeii cu voal sã se pregãteascã de întoarcere cã a ei va fi casa.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 777 cu traducere inclusa de la data de 27 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!