Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 779 online 29 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 29 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 779 va fi difuzat in data 29 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 779 din 29 octombrie 2021 HD

Chandramani pleacã spre Siddanth. Familia vine la Prerna. Amar zice lui Mata gi cã treaba e fãcutã. Mata gi zice nu te teme Prerna cã familia e unitã. Ei îşi unesc mâinile. Mai apoi ei merg la camera lui Siddanth. Uşa se deschide perla iese pe uşã. Amar a pus oglinda în camerã. Mata gi zice hai Simar pune te pe perlã. Simar se pune pe perlã. Dar nu se întâmplã nimic. Prerna zice cum se poate. Cã Chandragranth a zis. Mata gi zice deschide uşa Amar. Uşa e închisã. Amar cu Sankalp cu Sattu forțeazã uşa. Siddanth nu e acolo. Nu e nicãieri. Prem apare. Apoi Chandramani se aude. Siddanth e dus de Chandramani la o maşinã. El e rãpit de ceva bãrbați puşi de Chandramani. Prem coboarã pe geam . Dar Chandramani pleacã pânã ajunge el jos.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 779 cu traducere inclusa de la data de 29 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!