Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 781 online 31 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 31 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 781 va fi difuzat in data 31 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 781 din 31 octombrie 2021 HD

Mata gi o invitã la petrecere pe Kamya. Kamya zice lui Simar cã nu e cãsãtoritã. Cã nu poate avea copii. Cine ar vrea o asemenea femeie? Simar zice trebuie sã fie cineva ptr tine. Cine te iubeşte cu adevãrat. Simar cu Prem zice sã stea la ei. Seara e petrecerea lui Simar de ziua ei. Kamya danseazã ptr Simar. Mai apoi Prem o duce pe scenã pe Simar şi ii zice cã vrea sã i fie partenerã de viațã şi ín celelalte vieți ea zice da. Prem ii pune inelul pe deget. Mai apoi Kamya o duce pe Simar la femeia ce deseneazã henna. Femeia are voal pe cap. Aceea e vrãjitoarea de azi noapte. Ea se uitã la Simar în palmã. Acasã la Bharadwaj cineva bate la uşã. Vecina zice cine o fi. Femeia cu voal zice cã Simar are mânã frumoasã deşi are alte intenții.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 781 cu traducere inclusa de la data de 31 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!