Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 762 din 12 Octombrie 2021 HD

destine ratacite 12 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 762 va fi difuzat in data 12 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 762 din 12 octombrie 2021 HD

Chandramani zice ai dus o undeva pe Prerna acum sã n o aflu. Ea zice o voi afla cã pedeapsa ei nu e gata. Simar zice caut o dar de data asta n o vei afla pe Prerna. Chandramani zice mai sunt 6 zile pânã la eclipsã. Cã vei pitea salva familia pânã atunci?? Cã mai am capitole de adãugat la poveste. Ea zice priveşte ecranul. Mata gi e nervoasã. Cã a scãpat Simar. Ea zice lui Amar sã ducã pe Prem la ferma lor secretã. Siddanth zice doar noi ştim unde e ferma aia. Prem refuzã. Mata gi zice cine te a întrebat pe tine. Prem vrea sã zicã dar Amar zice nu mai tensiona situația. Siddanth zice lui Prem sã meargã la maşinã. Prem zice nu veți înțelege. El acceptã. Mata gi se bucurã. Amar zice lui Mata gi cã Simar nu va ajunge la Prem. El zice cã n douã ore pleacã. Chandramani zice ce e Simar? Mai ai douã ore sã l opreşti. Simar zice ce ai zis familiei de mã urãşte. Chandramani zice Prem nu va veni înapoi pânã la nuntã. Sujata zice salveazã l pe Prem Simar. Simar zice în gând nici nu ştiu unde e ferma aia. Simar zice îl voi aduce înapoi. Cã Simar cu Prem sunt de nedespãrțit. Sujata zice sã ți ajute zeița.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 762 cu traducere inclusa de la data de 12 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!