Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 763 din 13 Octombrie 2021

destine ratacite 13 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 763 va fi difuzat in data 13 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 763 din 13 octombrie 2021 HD

Jhanvi zice lui Prem sã aibã încrederea. Apoi presa le apropie pe Simar de Mata gi. Ei le fac poze împreunã. Simar zice cã Mata gi va începe ziua rugându se la zeițã şi fãcând slujba. Chandramani zice nu se poate. Siddanth zice lui Simar cã Mata gi e atee. De ce faci asta? Simar zice dar alegãtorii lui Mata gi nu sunt. Cã dacã nu face asta va pierde. Mata gi acceptã. Chandramani zice nu te las Simar sã câştigi. Chandramani zice ceva femeii cu voal. Simar zice lui Mata gi cã poate dupã slujbã te vei schimba. Mata gi pãşeşte pe pragul templului şi i se face rãu tuşeşte. Chandramani o trimite pe Simar dupã apã. Apoi o trimute pe Mata gi cu femeia cu voal. Simar vine şi vede cã Mata gi nh e apoi ea apare de la baie. Mata gi face slujba cu Simar. Simar pune vermilion pe ea dar Mata gi nu şi revine. Asta fiindcã Chandramani face vrajã cu ochii ca vermilionul sã nu aibã efect. Simar zice cum se poate?

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 763 cu traducere inclusa de la data de 13 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!