Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 766 din 16 Octombrie 2021

destine ratacite 16 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 766 va fi difuzat in data 16 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 766 din 16 octombrie 2021 HD

Mata gi zice cã dupã ce şi revine va pleca din casa lor. Mai apoi noaptea Chandramani iar se încarcã de la Lunã. Cineva se aude pe hol. Paşi se aud. Chandramani iese pe hol dar e slabã şi cade. Femeia cu voal merge la Simar cu cuțitul în bucãtãrie. Simar spalã vasele. Femeia cu voal se apropie cu cuțitul. Chandramani se bagã şi e îngunghiatã. Simar e şocatã. Simar zice stai femeia cu voal fuge. Chandramani e rãnitã. Simar cheamã familia. Ea zice de femeia cu voal. Chandramani zice apoi de pãdurea întunecatã. Perlã de aur. Cã aia trebuie sã afle Simar în aceea peşterã. Simar se roagã zeiței. Apoi pleacã pe uşã. La plecare Simar varsã apa sfințitã din ulcior de la uşã. Simar ajunge în pãdure la grotã. Ea zice unde o fi perla de aur. Ea vede o luminã puternicã dupã nişte pietre. Simar zice acolo o fi perla? Simar ia un lemn şi dã peste pietre. Cineva strigã acolo când dã ea. Acolo e un înțelept. El zice prostuțo mi ai distrus penitența. Cã vei fo pedepsitã. Simar zice am venit dupä perlã. Cã n am vrut sã întrerup penitența ta. El zice pregãteşte te sã plãteşti ptr asta. O muscã apare la înțelept. ACEEA e Simar.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 766 cu traducere inclusa de la data de 16 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!