Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 778 online 28 Octombrie 2021

destine ratacite 28 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 778 va fi difuzat in data 28 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 778 din 28 octombrie 2021 HD

Falsa Simar zice cã mama cu tatãl ei sunt bine şi gautam. Simar zice azi va vrea sã mi ia identitatea. Chandramani zice falsei Simar ca Prem sã i punã vermilion şi lãnțişorul nupțial. Simar aude. Seara Prem vine acasã. Simar zice Prernei sã nu se sperie. Prem merge în camerã unde falsa Simar îşi pune lãnțişorul nupțial. Prem zice te ajut eu. Falsa Simar zice cã azi e sãrbãtoare cã dacã pune el lãnțişorul nupțial şi vermilionul vor träi 7 vieți. Prem zice normal cã vreau. Falsa aduce vermilionul. Ea zice pune mi vermilion. Simar se pune în fața frunții şi pe ea Cade vermilion prima datã. Apoi Prem leagã lãnțişorul nupțial. Falsa Simar se bucurã. Prem zice hai sã mergem jos la masã. Ea zice am atins scopul meu. Ea spune nu mai am nevoie de poza ta Simar.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 778 cu traducere inclusa de la data de 28 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!