Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 780 online 30 Octombrie 2021

destine ratacite 30 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 780 va fi difuzat in data 30 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 780 din 30 octombrie 2021 HD

Înțeleptul zice ca Simar sã l îngroape într o pãdure la rãdãcina unui smochin. El zice cã la 3 dimineața e momentul prielnic. La 3 fix. Nu mai devreme nici mai târziu. Cã nici o razã de a cristalului nu trebuie sã se vadã. Cã numai o femeie poate merge cu ea. El zice cã vor fi multe obstacole. Cã sã nu se teamã. Cã dacã nu face ce a zis vor fi consecințe periculoase. Mata gi zice eu voi merge cu ea sã îngroape cristalul. Noaptea Simar cu Mata gi merg în pãdure. Mata gi zice avem 29 de minute sã aflãm smochinul. Ele se dau jos din maşinã. Ele merg şi Simar aude un zgomot înfricoşãtor. Mai apoi Mata gi vede smochinul. Simar începe sã sape. Ele se uitã la ceas dar ceasurile s au oprit la 3 fãrã 20. Ele socotesc cât au fãcut pe drum şi pânã au sãpat groapa. Mata gi zice ar trebui sã fie ora 3. Simar îngroapã cristalul dar ceasul nu e 3 ci fãrã ceva minute. La 2 59 ele se urcã î maşinã înapoi. Furtuna începe. Cristalul lumineazã. Simar se opreşte. Ea zice oare n am greşit? Mâine apare altã vrãjitoare.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 780 cu traducere inclusa de la data de 30 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!