iUmor sezonul 11 episodul 4 din 16 Octombrie 2021

Seara comediei continua si de aceasta data cu emisiunea iUmor Episodul 4 de sambata 16 Octombrie 2021, difuzat de la ora 20:30 integral online si HD.
iumor sezonul 11 epuisodul 4

Urmareste reluarea unui nou episod din noul sezon iUmor Sezonul 11 Episodul 4 difuzat in aceasta seara 16 Octombrie 2021 de la ora 20:00 pe Antena 1. Iata ca cei 3 jurati dementi revin cu un nou episod de iumor, acestia au sarcina sa rada si sa-i trimita mai departe pe cei mai buni concurenti ce au umor, nimic mai simplu in plus noi vom beneficia de o duminica plina de umor.

Asadar in aceasta seara la iUmor cei 3 jurati, Delia, Bendeac si Cheloo vor juriza concurenti care au sau nu umor, se anunta cel putin o seara cu rasete pana la urechi, Bendeac a avut parte de o surpriza neplacuta din partea unui "magician", juratul aratandu-se foarte deranjat.

iUmor din 16 Octombrie 2021 Online

Deasemenea, juratii au mai avut parte de un moment inedit, un numar de streaptes nemaivazut, ce a atras atentia juratilor, dar mai ales a lui Bendeac, ce a primit si o invitatie din partea concurentei, de a se intalni in afara competitiei, dar a avut parte si de o cerere in casatorie din partea ei. Daca a acceptat sau nu si care au fost reactiile juratilor, vom urmari in editia de astazi.

Tot de la ora 20:00 urmarim concurenti ce-i aduc pe jurati la limita rabdarii, vom avea stand up comedy si numere senzationale la care ne vom distra cu o intensitate maxima. Ce sa mai, nu pierdeti reluarea unui nou episod din iUmor Sezonul 11 Episodul 4 din 16 Octombrie 2021 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1.
Server 1 HD.
Server 2.
Server 3.