Mireasa

Mireasa Episodul 40 din 13 Octombrie 2021

Mireasa 13 Octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 40 ce va fi disponibila in data 13 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

-Ne – am dat seama cât de puternic începe să devină cuplul Ana și Alexandru. El îndrăgostit până peste barbă, gata sa se retragă în orice clipă, ea amețița de euforia visului cu băieții căzuți lati la picioarele ei. Fiecare în lumea lui dar cu gândul tot la susținători și la top. Nu prea înțelegem(sau ne facem) cum de nu mai poate Ana să – și amintească și sa – și argumenteze vorbele din serile cu petrecerile! Adelina, super stresantă de votul băieților, a avut proasta inspirație să – i ceară socoteală lui Victoras (știți rima) pentru apelativul adresat, respectiv, șoricel. El, masculul masculilor, vezi doamne, cu maturitatea deja cunoscută, a schimbat-o “ca la Ploiești” și cică s-a referit la dimensiunile animalutului și nu la dintisorii lui.A uitat și el, ce să facem, când era să o și bată pe buni Lenu când a spus ceva despre fața Andradei. Memorie scurtă, pentru 29 de ani!

Dar pentru ca Victoras prea a fost finuț, a intervenit Ion (cine alt cineva). Ei, și să te ții, ce ne-au auzit urechile, dar tot ne-am ales cu ceva, am aflat că în Pantelimon sunt palate și alea sunt ale lui Ion. Și ce ne-a mai spus Ion /din Pantelimon (am făcut și o rimă, merge ca vers la o manea, nu?!) că munca are miros(adică Adelina miroase a abator). În privința muncii, Ion are dreptate, “miroase” de la o poștă cine muncește și cine nu. El, de exemplu nu ne-a spus despre munca lui, deci Ion nu are miros! Clar, nu? Aoleu, cred că a fluturat o foarfecă, pe deasupra capetelor, când a întrat în emisiune, dar tot nu știm dacă îl folosește pe undeva!

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 13 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de Miercuri 13 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!