Mireasa

Mireasa Sez. 4 Ep 32 din 4 Octombrie 2021 Online

Mireasa 4 Octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 32 ce va fi disponibila in data 4 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Am votat cu Alex, mi-a placut la începutul, chiar daca nu am fost de acord cu felul în care vorbea despre Adelina, am zis ca este din orasul meu, dar daca mai continua cu aceasta fata eu una îmi retrag sustinerea ! Despre Ana am crezut, la prima petrecere, ca este vorba de bucuria întalnirii lor acolo, la a doua petrecere am zis ca este o greseala, dar nu aceasta fata este ALCOLICA, ea nu se poate opri, nici cand a vazut ca toata lumea rade de ea! Rog staful sa dea materiale cu ea, sa se vada si ea în ce Hal este, poate asa se opreste! Fetelor, cele care o sustineti dati-i o lectie, nu o mai votati o saptamana, poate asa realizeaza ce este cu ea! Voua va placut cand a spus ca este votata de cei care se regasesc în ea, adica va facut betive?

Am urmărit petrecerea și așa am văzut .Adelina tot timpul dansa în așa fel să îl poată vedea ușor pe Alex.Daca nu o mai interesa ce face dansa cu spatele la el dar este o mincinoasă ,geloasa , invidioasă,imatura,posesiva și neasumată.Sincer nu cred nici în relația cu Ana .Cred că Alex a acceptat relația cu Ana in emisiune doar că sa fie lăsat în pace de Adelina după care la sfârșitul emisiunii Mireasa nu ii vad formând un cuplu și afara.Ana este naiva.Din punctul meu de vedere cred că Adelina ar trebui votată și de cei ce urmăresc emisiunea dar și de concurenți sa fie eliminată.Si pe viitor staful sa nu mai permită intrarea în concurs a doi foști iubiți in același sezon Mireasa.Ar fi ok și pentru emisiune și pentru ei sa se poată detașa de relație.Vazandu se in emisiune tot timpul ei nu fac decât să și înfigă ,cuțitul în rana ,,Credeți voi că Alex nu suferă când vede ca Adelina este cu ochii pe el ?

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 4 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de Luni 4 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!