Mireasa Sezonul 4 Ep. 48 online 22 Octombrie 2021

Vizionati vineri seara, pe data de 22 Octombrie 2021, dupa difuzarea la tv, emisiunea Mireasa sezonul 4: episodul 48 online HD in format integral.
mireasa 22 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 48 ce va fi disponibila in data 22 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

mi pare rau ca l-am votat pe Ion la inceputul emisiunii. Am ajuns la concluzia ca a format un cuplu doar de fatada. Nu e Raluca perfecta, are si ea greselile ei, dar macar la ea s-a vazut sinceritatea si ca nu e fata rea. Prea naiva, totusi. A,, jucat-o" Ion cum a vrut, iar ea prea repede a pus suflet. Si-a batut joc de sentimentele ei si de ea ca femeie. Iar azi, in emisiune, a aratat ca nici nu-i pasa de ea. Iar chestia cu gelozia, el nu era gelos ca tinea prea mult la ea si nu dorea sa o piarda, el era gelos doar pt ca o considera pe ea proprietatea lui si din orgoliu simtea ca nimeni nu trebuie sa aiba vreun fel de acces la ceva ce era al lui. Oricum Raluca trebuia sa isi puna semne de intrebare inca de la inceputul cunoasterii lor, cand Ion i-a zis ca arata bine dar cat va fi cu el nu va avea voie sa se imbrace asa, decat pentru el. Ce ar fi urmat cand ieseau din casa, sa ii spuna si ca nu ii mai da voie sa se machieze? Ca barbat, cand incepi sa ii interzici lucruri unei femei, nu meriti iubirea ei, pentru ca tu deja te consideri stapanul ei, care decide pentru ea ce sa faca si ce nu. Mai bine ca s-au despartit. Ion trebuie sa mai reflecteze la felul lui de a fi. Degeaba spune el ca nu stiu cate laturi are el. Faptele lui vorbesc de la sine. Faptele lui vizavi si de ceilalti concurenti, nu doar de Raluca.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 22 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de VINERI 22 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.