Mireasa Sezonul 4 Ep. 50 online 25 Octombrie 2021

Vizionati incepand cu data de 25 Octombrie 2021, cea mai noua editie din emisiunea Mireasa sezonul 4: episodul 50 online HD si in format integral.
mireasa 25 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 50 ce va fi disponibila in data 25 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

De aceea Raluca merita un om mai bun decat Ion. Sa gaseasca un om care sa o pretuiasca tocmai fiindca a avut o viata grea pana acum.Tocmai de aceea cred ca este bine ca doi oameni sa fie siguri ca vor sa se casatoreasca si sa cladeasca ceva serios. Daca apar copiii si apoi nu se mai inteleg, in urma divortului copilasii sunt cei care sufera cel mai mult si e pacat. Niciun copil nu merita sa aiba o viata grea. Raluca o fată deosebită, inocenta, pură cu un suflet deosebit care știe ce este respectul o voce blândă Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce este mai bun în viață. Păcat că Ion nu vede ce suflet curat a pierdut. Ce frumos și blând rostește cuvântul tati cu cata iubire.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 25 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de LUNI 25 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.