Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Ep. 51 din 26 Octombrie 2021 Online

mireasa 26 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 51 ce va fi disponibila in data 26 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Victor are timp sa o analizeze pe Adelina, sa stea sa se uite la Raluca jumatate de ora, mai putin pentru a lui are timp! Mai mult s-a ofticat cand a venit vorba de meseria ei, pai parca nu te deranja Victoras, nu i-ai zis tu bravo si ca poate sa faca si cu tine? Unde-i problema? sau erai fals? Zici că se sfârșește lumea dacă s-ar fi uitat Raluca la Ion. Si dacă ar fi adevărat, cine s-ar holba timp de 30 de min? Plus, e normal să mai existe priviri, doar trăiesc în aceeași casă :)) Nu înțeleg de ce li se pare băieților atât de deplasat (Victor comentează de toată lumea ca de obicei, Ionuț e cu orgoliul rănit pentru că Raluca nu vrea să fie cu el, Amalia iar a observat și ea ceva, că na, ea doar știe să analizeze pe toată lumea și să se dea „matură” și Ion mai avea nevoie de materiale să apară mai mult la tv I guess).

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 26 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de MARTI 26 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!