Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Ep. 55 din 30 Octombrie 2021 HD

mireasa 30 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 55 ce va fi disponibila in data 30 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Nu tin cu nimeni dar e foarte trist cum modereaza emisiunea. Ion nu are respect fata de nimeni. Ar trebui scos din emisiune. Comenteaza la orice si oricand mai ales daca sunt implicate Alina si Adelina. De asemenea, mai nou moderatoarea a ,,trantit” cu vorbe de cum se asociaza Alina cu o anumita imagine negativa fata de ce a aratat ea in casa dar Maria care pretindea ca are principi solide si este educata poate face ce vrea la Tv. Sunt lucruri normale intr-e doi tineri in intimitate nu la Tv. “Sfanta Maria”, care ea are educatie aleasa si-a aratat fata. A fost amanta unui barbat insurat la 15 ani, acum sta si nu isi infraneaza poftele cu unul care are patima pacanelelor dar sta si o critica pe Adelina ca a venit in emisiune pentru Alex. Ea era foarte moralista si statea sa tipe la Adelina ca avea prea multa atentie si ca erau subiecte doar despre ea. Insa ea ca isi baga mama in spital este mai de apreciat, mi-ar fi rusine. Sa vede ce educație aleasa are Maria, ci mai fain ca a mai zis mătușa ca,, era mica numai de 15 ani când o fost cu ala”mai bună educație deci era in cl a 7-8 si ea sa culca cu barbati insurati, ce fainn face Sfânta asta cu o educație aleasa!!!! Pai numai deastea sunt acolo ca o fata la locul ei nu vine la taur la tv dar numai au rușine si nu le mai place munca câștiga banii pe YouTube pe rusini numai stiu de mersul la munca pe 3 schimburi, gata stau goale si fac bani ieftiniturile.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 30 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de SAMBATA 30 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.


SERVER 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!