Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Episodul 31 din 2 Octombrie 2021

mireasa 2 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 31 ce va fi disponibila in data 2 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Citesc de câteva ore mesaje care mă uimesc și care îmi confirmă faptul că mulți dintre dumneavoastră nu fac diferența dintre susținere și viața personală. Ați aruncat cu noroi într-o fată care nu v-a făcut nimic (da, despre Ana e vorba), nu sunt susținătoarea ei, dar nu pot fi deacord cu aceste răutăți. O persoană neasumată a aruncat câteva cuvinte în vânt, iar voi ați mușcat momeala foarte ușor, credeți cuvintele unor persoane care se ascund în spatele unor conturi false. 

Vă citesc și încerc să-mi dau seama ce v-a făcut această fată, pentru că nimeni nu are dreptul să vorbească astfel despre o persoană pe care nu o cunoaște. Ok, este într-o cunoaștere cu Alex si asta vă deranjează, a ieșit pe primul loc sau vă e teamă că dacă fac cuplu vor câștiga. Să vă spun un secret dacă vreți ca acest lucru să nu se întâmple ar trebui să vă votați și voi mai mult favoriți, nu să stați să născociți diferite subiecte, pentru că minciunile nu vor pluti mult în aer și tot favoriți dumneavoastră vor avea de suferit.

Mi-a plăcut de Ana astăzi și modul în care și-a motivat nevinovăția, a fost normal să nu se atace, tocmai când ai ceva de ascuns te ataci, deoarece subconștienul intră în panică și are nevoie de noi minciuni. Iar aici ar trebui să analizați episodul cu Alex, mama lui, Adelina și presupusa prietenă pentru a vă da seama cum se comportă o fată care minte.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 2 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de JOI 2 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!