Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Episodul 43 din 16 Octombrie 2021

mireasa 16 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 43 ce va fi disponibila in data 16 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Dintr-o dată, Victor realizează că timpul e prea scurt pentru o bună cunoaștere și că el nu vrea ”nuntă” televizată, blablabla,deci , altfel spus,nema căsătorie cu Andrada!Sincer, mă așteptam să facă mișcarea asta de repliere, pentru că e clar că nu are de gând să rămână cu ea, care-și dă din ce în ce mai mult în petec,spre exasperarea generală, dar nu și a mamei ei, a cărei atitudine agresivă și fire belicoasă cred că de asemenea l-au pus pe gânduri , ca să nu spun că l -au speriat.A realizat, cred , cu cine are de-a face și în ce familie ar urma să intre și cred că se gândește cum să se descotorosească de Andrada, fără a risca să fie eliminat din competiție.Pentru că,aidoma celorlalți concurenți, chiar dacă n-are șanse la Marele Premiu,urmează să fie plătiți , el și buni Lenu, pentru săptămânile/lunile petrecute în Casă, deci cu cât șederea este mai lungă, cu atât banii sunt mai mulți.

Inainte tinea emisiunea asta un an si concurentii maxim se sarutau stand in pat intr o pozitie decenta, acum dupa o luna si jumatate astia mai ca ar face sex in direct . Niste nesimtite ele ca femei in primul rand nu au pic de bun simt si demnitate in ele, nu au respect de sine, de familie, de oamenii din jur, le vede o tara intreaga.In sezoanele trecute, acum 5, 7, 8 ani concurentii aveau rusine si bun simt acum atat fetele cat si baietii, nu. Asta e noua generatie.Si totusi sezonul trecut au fost oameni mai educati ca acum.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 16 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de SAMBATA 16 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!