Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Episodul 44 din 18 Octombrie 2021

mireasa 18 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 44 ce va fi disponibila in data 18 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Amalia fiindca a incalcat regulamentul trebuia taxata si sa iasa, sau Marius fiind cel mai votat, dar se pare ca masluiala e la ea acasa. Carmen a picat in aceeasi plasa, ca si Anca, fiind in banca lor. Petrica cu Mihaela meritau sa fie in top, dar se pare ca voturile noastre sunt degeaba. Jocurile lor de culise devin din ce in ce mai clare. Penibil si devine si emisiunea din ce in ce mai penibila!

Eu nu pot sa inteleg, concurentii sunt protejati de 2 ori? Si inainte de nominalizari si dupa saptamana de vot? De ce se citesc topurile de 2 ori? Asta insemna ca maxim 6 fete si 6 baieti pot fii protejati, daca nu ar fii acelasi persoane, e un fel de: publicul e liber sa aleaga cine ramana si cine pleaca, dar lucrurile se manipuleaza din spate. Daca era Maria pe ultimul loc in top in locul lui Carmen, mai mult ca sigur se schimba regula, ca din cei 4 nominalizati sa plece persoana cel mai putin votata la topul general, adica Amalia, deja se cam stiu urmatorii care “trebuie sa iasa”: Amalia, Ionut.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 18 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de LUNI 18 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!