Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Episodul 46 din 20 Octombrie 2021

mireasa 20 octombrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 46 ce va fi disponibila in data 20 octombrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Marius si Maria devin insuportabili. Nu sunt o sfanta, lucrurile astea sunt normale intr-o relatie si mai ales la inceput, insa sa te lasi atinsa la p***a langa ceilalti concurenti si fimati non-stop e ceva dincolo de mine. M-as gandi in primul rand la familia mea care ma vede. Plus discutiile lui Marius cu Maria absolut vulgare ca “o umple” si alte metafore pe care le mai zice. Parintii Mariei, sunteti mandri de ea?

Din nefericire, Ion este genul de persoana care întoarce situațiile în asa fel încât el sa pice bine la final chiar dacă în multe cazuri vina ii aparține, încercând sa arunce vina cea mai mare pe omul de lângă el.Raluca i-a indurat multe și el nu are nici o urma de respect fata de sentimentele cuiva decât de ale lui, faptul ca Raluca a izbucnit în plâns e de înțeles pentru ca într-adevăr pare ca Ion chiar s-a jucat cu ea și nu e deloc plăcut ca cineva sa se joace cu sentimentele tale, dar da, în loc sa tacă o mai și acuza ca plânge la comandă, nici o fata nu ar trebui sa accepte un asemenea comportament din partea unui om.Cu siguranță Ion are părțile lui bune, dar ar trebui sa gândească mai mult atunci atunci spune și face ceva, sunt sentimentele altor oameni la mijloc de care încă nu știe sa tina cont.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 20 Octombrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de MIERCURI 20 octombrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!